Sagopa Kajmer Fan - Türkiyenin En Büyük Sagopa Kajmer Fan Sitesi  

rap giyim sözlük battle facebook fan sayfası

Geri git   Sagopa Kajmer Fan - Türkiyenin En Büyük Sagopa Kajmer Fan Sitesi > Kolera > Kolera Rap
Connect with Facebook

Seçenekler Stil
Alt 01-21-2009, 04:37 PM   #1
Wa u Waxt
Dokunsam, 'Dersim' olur.. Göçerim mecburen !

Wa u Waxt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Wa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond repute
Wink Seni Zaptettim Ben-Ven Vidi Vici

(Ven,vidi,viciysem),bıdı bıdı bıdı bıdı
Nedir bu ven,vidi,vici;Geldim, gördüm, yendim anlamına geliyor.
veni, vidi, vici ünlü latince deyiş. julius sezar tarafından roma senatosu'na yazılmış zela savaşındaki zaferini anlatan mektupta geçer. sezar'ın bu sözünün türkçe karşılığı şöyledir: "geldim, gördüm, fethettim." bu kısa ve özlü söz sadece sezar'ın zaferinin büyüklüğünü değil, onun askeri hünerini de vurgulamaktadır. farklı bir bakış açısından, bu özdeyiş aristokratlardan oluşmuş ve geleneksel olarak roma cumhuriyeti'ndeki en güçlü grubu temsil eden senatoyu küçümseyişinin bir göstergesi olarak yorumlanabilir.

Facebook'ta Paylaş

Oscar Wilde
Wa u Waxt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-21-2009, 04:38 PM   #2
sagokololik
Siteden İhraç Edildi

sagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond repute

enfes sağolasın

sagokololik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2009, 04:39 PM   #3
Wa u Waxt
Dokunsam, 'Dersim' olur.. Göçerim mecburen !

Wa u Waxt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Wa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond reputeWa u Waxt has a reputation beyond repute

hep sen yapıyodun,bu kez de ben bulayım dedim,sağolasın

Oscar Wilde
Wa u Waxt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2009, 04:39 PM   #4
sagokololik
Siteden İhraç Edildi

sagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond repute

maksat birşeylere vesile olmak yeniden sağol

sagokololik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2009, 04:44 PM   #5
´KaJmeriçe
BeRzAh

´KaJmeriçe has a reputation beyond repute´KaJmeriçe has a reputation beyond repute´KaJmeriçe has a reputation beyond repute´KaJmeriçe has a reputation beyond repute´KaJmeriçe has a reputation beyond repute´KaJmeriçe has a reputation beyond repute´KaJmeriçe has a reputation beyond repute´KaJmeriçe has a reputation beyond repute´KaJmeriçe has a reputation beyond repute´KaJmeriçe has a reputation beyond repute´KaJmeriçe has a reputation beyond repute

süpermiş
rep verecektim ama olmadı-önceden vermişim
sağolasın

her nefesten..
´KaJmeriçe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil