Sagopa Kajmer Fan - Türkiyenin En Büyük Sagopa Kajmer Fan Sitesi  

rap giyim sözlük battle facebook fan sayfası

Geri git   Sagopa Kajmer Fan - Türkiyenin En Büyük Sagopa Kajmer Fan Sitesi > Kolera > Kolera Rap
Connect with Facebook

Seçenekler Stil
Alt 01-21-2009, 10:56 PM   #1
sagokololik
Siteden İhraç Edildi

sagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond repute
Standart Kolera...VS...İblis..!

Arkadaşlar yazı tamamen kendim yazdım mesaj olarak olcaktı ama konu olarak açmak istedim...İnşallah beğenirsiniz ve birşeyler anlarsınız..
Bu bölümlede ilgisi olacağını düşündüm..

''Düşünüyorum Allahım nasıl dayanacagız! nasıl yapıcaz nasıl ustesınden gelıcez !! Al işte yine aynı günahlar yine kendimizi tutamıyoruz bakıyoruz harama verdıgın bu gözleri yine olmıyacak yerlere harcıyoruz'' Allahım nıye boyle yapıyorum neden ya ozur dılerım Allahım bir daha olmayacak bılıyoruz da gunah oldugunu Allahım sabır ver vb''
gibi
düşünceler gecmekteydı aklımdan bir yere giderken, kulagımdada o arada kulaklık vardı ınzıva calıyordu, 6 veya 7 parcası vardı telefonumda orjınal albumu almıstık ama atılmadıgı ıcın pc ye bı arkadastan almıstık msnden nese...dagıtmayalım
o arada dınledıgım bazı cumleler adeta cevab oluyordu Allahım dıyordu dıyorum Allahım sen bır tanesın cevabımı nasılda verıyorsun

''Durduramıyorsan kendini zayıfsın zayıf halkasın
Bu dersi geçmek için sağlamlaşmalı daha baştasın
Herşeyin bir ortası var neden yaşam yok Kutup’ta
Çünkü hayat ortada bul ortayı hayatı ortala''

ne kadarda guzel yazmıs esen abla dıyor ıste zayıfsın demekkı bu konuda kendını guclendırmek ıcın nasıldıye bır soru tam gecereken ınsanın aklından yıne aynı veya bır sonrakı sarkıda su mısra gecıyor
''Oku Furkan(la) Belki Yol Bulıursun '' diyorum allahuekber bu ne mukemmel br album

Allah bak su ıse yahu daha oncede bahsettıgım zehırlı baldan bahsedıyordu bu album dıyorum ne kadarda mukemmel Allahın hıkmetıne bak
''Şeytan bal sürdü dudağa hoşumuza gitti tadı
Kandırıldık anladık bal değil de külmüş adı''

düşünüyor insan iblis te bos durmuyor verıyor ınsanın aklına şu düşünceleri
''yahu sen bılıyorsun gunah oldugunu sonra halledersın bosver onemlı olan kalbının temız olması vb.''

Allahım esen ablanın dızelerı yıne dokturuyor adeta bu dusuncelere cevap verıyordu
''Şeytan ateşten bir halka ister ince boynuma
Şerlerden arınan kul şeytanlıktan kurtulur
Bil kendine güveniyorsan zarardasın
Yaradana güveniyorsan haklısın ve kardasın''

dedım Allahuekber

''Hissederiz hayrımız için her felaket
Anlamayız biz oradan oraya koşturan karıncalardan
Tek eksiğimiz eksik zikrimiz ve
Her zaman değildir fikrimiz ve zikrimiz bir belki kırk yılda bir''

ne kadar guzel mısralar bunlar yahu ıblıs dememısmıydı sen bılıyorsun bu ıslerı faln fılan ıste cevab yerdekı ezdıgımız karınca dahi zikirde biz bu aklımıza ragmen hala gafletteyız...

ama ıblıs bos dururmu dıyor cumaya gıdıyorsun bayram namazlarına gıdıyorsun ee anneın ramazan aylarında gozunu cevırıyorsun bu kadınlardan.. bekarsın evlenınce halledersın o zaman kesersın vb.
ama esen abla yıne muhtesem sozlerını dokuyor kulagıma
''İki can mı taşıyorsun?
Biri olmazsa öbürüne güveniyorsun ..
Bir verip bin almak istiyorsan
Verdiğini bişey mi sanıyorsun?''

birde üstüne dyorki:
''Elde ettılerınle kendı sultanmı sandın
ruh bedenden cıkınca kalırsın anadan üryan''

yahu dıyorum bunlar harıka ısaretler dıyorum estagfurullah allhım bır daha sen benı bunlarla ımtahan etme edersen de gecmememı nasıp eyle aminn

dıyorum bunları hergun goruyorum yahu nasıl olacak bu
esen abla ne yazmıs hıc bos dururmu verıyor cevabı
''Hergün Tövbekar Hergün Günahkarım
Kafir Dert Kendimden Kafir Mehtem Rahmetten
Korkuyorum kendimden
Nefis Bana Hakimken
Mutluyum Sen Bana Sahipken''

sen bu canı Allah yolunda harca rahatsın dıyor

iblis bu kıyamete kadar pesımızı bırakmıyacak
diyor ınsanın kalbıne uflluyor vesveseyı ''gectı artık bu kadar gunah yaptın hala tovbe mı olur yahu?!''
esen abla bu susarmı cevabı hazır

Çok geç oldu sanma dahi Faruk Ömer dahi hata etti
OLsun gel ya olduğun ya göründüğün gibi geL
Yenip kendini bulduysan zafer kendini artık affa ser

hz ömer de oyle degılmıydı peygamber efendımızı oldurmeye gıderken ıslamla tanısmamısmıydı benım adımda ömer di diyorum bu albumu ıcın tek kelımeyle muhtesem dıyor ıste gec kaldın sanma hz. ömer bıle hatada ıdı onemlı olan dogru yolu bulmaktı...

iblis buna ragmen bos durmaz der ki: ''yahu o zaman al elıne bır sılah bırsey ne kadar boyle pıslık varsa oldur dagıt yık dök kurtulus ıcın'' az 3kagıtcı degıl bu ıblıste hee demın yap dedıgı seylere şimdi pşslşk diyor
ama yarım gönulle bır opus sarkısı cevabı verıyor
''Ben bilirdim düşündüğümü yapmayı
Seni dışarı çıkarıp evinden, dar sokakta boğmayı
Bir gece ansızın ya da açık denize atmayı
Ben bilirim ardından da kendi kafama sıkmayı
Ancak benim bir korkum var alemlerde tek
Alemlerde rahmet aynı korku içime aşkı saldı
Klavuz oldu gemime

allahım dıyorum
nas suresını okuyorum sen benı seytanın vesveselerınde koru dıyorum buda bana yeter sımdılık dıyorum
nese...
tesekkurler allahım iyiki musluman yarattın beni...
tesekkurler esen abla(kolera) bu kadar mı gusel olur bır album
sizde yazın goruslerınızı yada

Facebook'ta Paylaş

Konu sagokololik tarafından (07-02-2009 Saat 01:42 PM ) değiştirilmiştir..
sagokololik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-21-2009, 11:14 PM   #2
tedirgin216
Kral Sagocu

tedirgin216 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tedirgin216 is just really nicetedirgin216 is just really nicetedirgin216 is just really nicetedirgin216 is just really nicetedirgin216 is just really nice

kardesim yüregine saglık eyv cok harika bir paylasım...

Konu Musti tarafından (01-22-2009 Saat 10:26 AM ) değiştirilmiştir..
tedirgin216 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2009, 11:16 PM   #3
sagokololik
Siteden İhraç Edildi

sagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond reputesagokololik has a reputation beyond repute

sende sağol kardeş beğendiysen ne ala sağol

Alt 01-21-2009, 11:18 PM   #4
tedirgin216
Kral Sagocu

tedirgin216 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tedirgin216 is just really nicetedirgin216 is just really nicetedirgin216 is just really nicetedirgin216 is just really nicetedirgin216 is just really nice

Alıntı:
sagokolikfenerli´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sende sağol kardeş beğendiysen ne ala sağol
bu sitede boyle paylasımlar ön planda olmalı:cok anlamlı cok begendim.tekrar emegine saglık...

tedirgin216 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2009, 11:20 PM   #5
sagokololik
Siteden İhraç Edildi

önemli değil kardeş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil