![]() |
|
|
#1 |
|
Siteden İhraç Edildi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar yazı tamamen kendim yazdım mesaj olarak olcaktı ama konu olarak açmak istedim...İnşallah beğenirsiniz ve birşeyler anlarsınız.. ![]() Bu bölümlede ilgisi olacağını düşündüm.. ''Düşünüyorum Allahım nasıl dayanacagız! nasıl yapıcaz nasıl ustesınden gelıcez !! Al işte yine aynı günahlar yine kendimizi tutamıyoruz bakıyoruz harama verdıgın bu gözleri yine olmıyacak yerlere harcıyoruz'' Allahım nıye boyle yapıyorum neden ya ozur dılerım Allahım bir daha olmayacak bılıyoruz da gunah oldugunu Allahım sabır ver vb'' gibi düşünceler gecmekteydı aklımdan bir yere giderken, kulagımdada o arada kulaklık vardı ınzıva calıyordu, 6 veya 7 parcası vardı telefonumda orjınal albumu almıstık ama atılmadıgı ıcın pc ye bı arkadastan almıstık msnden nese...dagıtmayalım ![]() o arada dınledıgım bazı cumleler adeta cevab oluyordu Allahım dıyordu dıyorum Allahım sen bır tanesın cevabımı nasılda verıyorsun ![]() ''Durduramıyorsan kendini zayıfsın zayıf halkasın Bu dersi geçmek için sağlamlaşmalı daha baştasın Herşeyin bir ortası var neden yaşam yok Kutup’ta Çünkü hayat ortada bul ortayı hayatı ortala'' ne kadarda guzel yazmıs esen abla dıyor ıste zayıfsın demekkı bu konuda kendını guclendırmek ıcın nasıldıye bır soru tam gecereken ınsanın aklından yıne aynı veya bır sonrakı sarkıda su mısra gecıyor![]() ''Oku Furkan(la) Belki Yol Bulıursun '' diyorum allahuekber bu ne mukemmel br album ![]() Allah bak su ıse yahu daha oncede bahsettıgım zehırlı baldan bahsedıyordu bu album dıyorum ne kadarda mukemmel Allahın hıkmetıne bak ![]() ''Şeytan bal sürdü dudağa hoşumuza gitti tadı Kandırıldık anladık bal değil de külmüş adı'' düşünüyor insan iblis te bos durmuyor verıyor ınsanın aklına şu düşünceleri ''yahu sen bılıyorsun gunah oldugunu sonra halledersın bosver onemlı olan kalbının temız olması vb.'' Allahım esen ablanın dızelerı yıne dokturuyor adeta bu dusuncelere cevap verıyordu ![]() ''Şeytan ateşten bir halka ister ince boynuma Şerlerden arınan kul şeytanlıktan kurtulur Bil kendine güveniyorsan zarardasın Yaradana güveniyorsan haklısın ve kardasın'' dedım Allahuekber ![]() ![]() ''Hissederiz hayrımız için her felaket Anlamayız biz oradan oraya koşturan karıncalardan Tek eksiğimiz eksik zikrimiz ve Her zaman değildir fikrimiz ve zikrimiz bir belki kırk yılda bir'' ne kadar guzel mısralar bunlar yahu ıblıs dememısmıydı sen bılıyorsun bu ıslerı faln fılan ıste cevab yerdekı ezdıgımız karınca dahi zikirde biz bu aklımıza ragmen hala gafletteyız... ama ıblıs bos dururmu dıyor cumaya gıdıyorsun bayram namazlarına gıdıyorsun ee anneın ramazan aylarında gozunu cevırıyorsun bu kadınlardan.. bekarsın evlenınce halledersın o zaman kesersın vb.ama esen abla yıne muhtesem sozlerını dokuyor kulagıma ![]() ''İki can mı taşıyorsun? Biri olmazsa öbürüne güveniyorsun .. Bir verip bin almak istiyorsan Verdiğini bişey mi sanıyorsun?'' birde üstüne dyorki: ''Elde ettılerınle kendı sultanmı sandın ruh bedenden cıkınca kalırsın anadan üryan'' yahu dıyorum bunlar harıka ısaretler dıyorum estagfurullah allhım bır daha sen benı bunlarla ımtahan etme edersen de gecmememı nasıp eyle aminn ![]() dıyorum bunları hergun goruyorum yahu nasıl olacak bu ![]() esen abla ne yazmıs hıc bos dururmu verıyor cevabı ''Hergün Tövbekar Hergün Günahkarım Kafir Dert Kendimden Kafir Mehtem Rahmetten Korkuyorum kendimden Nefis Bana Hakimken Mutluyum Sen Bana Sahipken'' sen bu canı Allah yolunda harca rahatsın dıyor ![]() iblis bu kıyamete kadar pesımızı bırakmıyacak ![]() diyor ınsanın kalbıne uflluyor vesveseyı ''gectı artık bu kadar gunah yaptın hala tovbe mı olur yahu?!'' esen abla bu susarmı cevabı hazır ![]() Çok geç oldu sanma dahi Faruk Ömer dahi hata etti OLsun gel ya olduğun ya göründüğün gibi geL Yenip kendini bulduysan zafer kendini artık affa ser hz ömer de oyle degılmıydı peygamber efendımızı oldurmeye gıderken ıslamla tanısmamısmıydı benım adımda ömer di diyorum bu albumu ıcın tek kelımeyle muhtesem dıyor ıste gec kaldın sanma hz. ömer bıle hatada ıdı onemlı olan dogru yolu bulmaktı...iblis buna ragmen bos durmaz der ki: ''yahu o zaman al elıne bır sılah bırsey ne kadar boyle pıslık varsa oldur dagıt yık dök kurtulus ıcın'' az 3kagıtcı degıl bu ıblıste hee demın yap dedıgı seylere şimdi pşslşk diyor![]() ama yarım gönulle bır opus sarkısı cevabı verıyor ''Ben bilirdim düşündüğümü yapmayı Seni dışarı çıkarıp evinden, dar sokakta boğmayı Bir gece ansızın ya da açık denize atmayı Ben bilirim ardından da kendi kafama sıkmayı Ancak benim bir korkum var alemlerde tek Alemlerde rahmet aynı korku içime aşkı saldı Klavuz oldu gemime allahım dıyorum nas suresını okuyorum sen benı seytanın vesveselerınde koru dıyorum buda bana yeter sımdılık dıyorum nese... tesekkurler allahım iyiki musluman yarattın beni... tesekkurler esen abla(kolera ) bu kadar mı gusel olur bır album![]() sizde yazın goruslerınızı yada ![]()
Facebook'ta Paylaş Konu sagokololik tarafından (07-02-2009 Saat 01:42 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kral Sagocu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesim yüregine saglık eyv cok harika bir paylasım...
Konu Musti tarafından (01-22-2009 Saat 10:26 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Siteden İhraç Edildi
sende sağol kardeş beğendiysen ne ala sağol
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kral Sagocu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sitede boyle paylasımlar ön planda olmalı:cok anlamlı cok begendim.tekrar emegine saglık...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Siteden İhraç Edildi
önemli değil kardeş
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan Sagocuyuz.com Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sagocuyuz.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler sagocuyuz.com(et)gmail.com adresi ile iletişime geçilmesi veya iletişim bölümünden bize bildirmeniz halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde Sagocuyuz.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Her türlü görüş ve şikayetleriniz için bizi sagocuyuz.com(et)gmail.com mail adresinden bize ulaşın.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
sagocuyuz.com(et)gmail.com