![]() |
|
|
#1 |
|
Kral Sagocu
![]() |
Kalem tutsun ellerin bana karşı kas azcık Defterim ben defederim seni çocuk bu çok yazık Keloğlandan arta kalan soğan(sın) tek azık Göm beni balta üzerimde kaldı elinde sap kazık Hicivlerimi taşa tut put unut seni yaptığım günü Saçmaladım belki saçmalıklarm sakso yaptı ününü Ailene tek miras fiyatın kalsın kasko yaptır ölümü Pesimist kalem püskürtü tipine dününde tüm dölünü Dostumsun tek kozumsun ne olur bana küsme Süslü sözlerin eleğimden geçti be süzme Yapboz misali yaz boz sözlerin doğçlama +düzme Leylekler getirdi seni gökyüzünden topraklarıma kösme Ağır ama kimse dalmasın dostça atışcaz
![]()
|
|
|
#2 |
|
SEZİN^M
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
simdiden söyliyim ben... ![]() ![]() konuda kişiye değil disse yorum yapın...!!
|
|
|
#3 | |
|
Siteden İhraç Edildi
Alıntı:
kendini gömmemi isteyecek kadar eziksin ! benim tanıdığım kel oğlanla tanışmak istemezsin ![]() flört yaşadığın ilk gün kadar ürkeksin ! beni yaptığın bi gün değil ama kendini yaptırdığın günler aklımda ! hasım söz bulamazda iftira atar çoçuk aklıyla ! Saçmalıkların sakso nasıl yapar ünümü ? sende ki bu rap pop kültürü kadar güçsüz dü ![]() Pesimist kalem fazla karamsar önünü göremiyor ! Bana dölünü püskürttüğünü söyliyen, otobanda iş görüyor ! Gerçekleri göremeyecek kadar kör gözün ! Önce adabı öğren, öküz bu sana ön sözüm ![]() Ben değil sen bu atışmadan sonra kız gibi küsersin ! Süslü olan tek şey makyaj lı tipin ve bu halde bile betersin ![]() Yapboz senin şuan oynadığın ilgi alanın ! insanları Leyleklerin getireceğine inanacak kadar safsın ! " atışma bitmeden yorum olmasın rape devam, şuan işe gidicem bidaha gece cevap veririm bu dissime cevap atarsan selametle... " |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kral Sagocu
![]() |
Besmele var unutma işin başında derdine çare
Çeneme vurduğun kilit pelesenk amiyane biçare Ezikliğimle ezdim seni amcazade olacak yenge Arif değil hafif bir herif karşımda bozulmaz denge Sözlerimden bilistifade faydalan alırsa aklın İdame sözlerin kulağa aşina bilindik tek saklın Kafiyelerin kepaze avare oldu çocuksu takıL Haydi gebeş sende depreş ve koroya katıL uRFaLı var karşında eksiltme seksüel ayolları Otobanda iş gördüğüm üzerinden geçtiğim karayolları Gerçekler rezilliklerine bileşke olan kısayolları Ön sözünle adaba uydum domal artık sıvadım kolları Laf salatası yap dur sözlerin karı tribiyle özdeş Makine oldu sözlerim çopur sen halen sadeleş Saflığımla şaftın kaydı sen ardımda bir leş Dosluğumuz bozulmasın haydi ortak alanımız kreş ![]() ![]()
|
|
|
#5 |
|
Siteden İhraç Edildi
ben kafanı kesmek istersem besmele çekerim ve kafanda olmayan raple alakalı birikim burda adamlık taslayan çoçuk bitirim bebeklik evresinde olduğundan anlaşılmaz dediklerin. ABD de yaşayan göçmenler gibi çaresizsin ! Ben partilere sen ise ancak gaza gelebilirsin ![]() Elinde ki mikfronun ne işe yaradığını bilmezsin . rape fransız kalan, türkler gibisin ![]() sözlerin hiciv kategorisine girmiyor ! bu rap göz bebeğin gibi gözüne girer ! sen kundaktan cıkarsan durumumuz eşit olur . bu ringte havlu atman sana şeref olur .. uyuşturucu içen insan gibisin kafan yerinde değil ! rapciyim demen şaka gibi çünkü rap işin değil ... sözlerin çok estetik, bülent ersoy gibi . senin beni yenmen ajdarın popstar olması kadar zor idi... " atışma bitti son dissim bu yorumları alabiliriz " atışma için teşekkürler |
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan Sagocuyuz.com Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sagocuyuz.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler sagocuyuz.com(et)gmail.com adresi ile iletişime geçilmesi veya iletişim bölümünden bize bildirmeniz halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde Sagocuyuz.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Her türlü görüş ve şikayetleriniz için bizi sagocuyuz.com(et)gmail.com mail adresinden bize ulaşın.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
sagocuyuz.com(et)gmail.com